Bestelmethode

Je hebt de mogelijkheid om een gedenksieraad aan te schaffen via de webshop of je kunt een afspraak maken in de showroom. Via beiden kanalen staan wij klaar om je te adviseren. Via beiden kanalen doen wij ons uiterste best om met je mee te denken.

Webshop
Als je via de webshop een gedenksieraad wilt aanschaffen, kun je via de chat of telefonisch om advies vragen. Via de chat en via de telefoon denken wij graag met je mee om een sieraad uit te kiezen die voldoet aan je wensen. Wanneer je een bestelling plaatst via de webshop wordt de betaling gedaan via IDeal, Creditcard, Bankoverschrijving of Bancontact. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Indien je van te voren nog geen contact met ons hebt gehad, zullen wij ook altijd telefonisch contact met je opnemen om je wensen voor het sieraad te bespreken.

Showroom
Als je een afspraak wilt maken in de showroom, kun je dit doen via de website of neem contact met ons op via de chat, mail of telefoon. Tijdens deze afspraak krijg je passend advies en denken wij mee om een sieraad uit te kiezen die voldoet aan je wensen. In de showroom is het mogelijk om te betalen via een betaalverzoek. Wij sturen je een betaalverzoek via je telefoonnummer. Mocht je geen bankieren app hebben, is het mogelijk om het bedrag over te maken. De factuur dien je binnen 3 dagen over te maken. Nadat wij het geld hebben ontvangen, zullen wij starten met het verwerken van je sieraad.