Garantie

As Together
Op de producten van As Together geldt een garantie van 24 maanden, wanneer de reparatie of beschadiging is te wijten aan een fabrieksfout. As Together geeft geen garantie op gravures. Gravures zijn ondiepe oppervlakte bewerkingen en kunnen slijtage vertonen na loop van tijd.

Transparante asverwerking op basis van UV-hars lijm is mogelijk in een gedeelte die hiervoor bestemd is. Er bestaat een geringe kans op losraken van asresten. Alle materialen anders dan edelmetaal kunnen breken of slijtage gaan vertonen. As Together is hiervoor niet aansprakelijk. Wij adviseren je te allen tijde een kleine hoeveelheid as te bewaren in geval van beschadiging of verlies van het sieraad.

As Together geeft geen garantie op breuk van het collier. As Together geeft geen garantie op een verwisselbaar element dat is kwijtgeraakt door het onzorgvuldig vastzetten van het element in het sieraad.

De garantie vervalt wanneer het duidelijk is dat een defect wordt veroorzaakt door ongeoorloofd gebruik of onzorgvuldig gebruik. Draag je sieraad niet tijdens het douche, baden, zwemmen of afwassingen (ringen).

Royolz
Op alle sieraden die je van Royolz koopt zit garantie. Voor de Royolz sieraden gelden een aantal regels met betrekking tot deze garantie. De garantie gaat in op de datum dat het sieraad is gekocht. Hierbij wordt bij ieder product een garantiebewijs meegeleverd.

Al de exclusieve ontwerpen zijn individueel door de ambachtslieden van Royolz handgemaakt. De unieke doorzichtige en voelbare vingerafdruk(ken) is/zijn op een innovatieve wijze in het sieraad aangebracht.

De garantie tot reparatie of vervanging loopt tot 2 jaar na aankoop wanneer de reparatie of beschadiging is te wijten aan productiefout. Daaronder vallen dan niet de beschadigingen die zijn ontstaan van buitenaf: draagschade, verwaarlozing of oneigenlijk gebruik. Er bestaat een geringe kans dat delen van de vingerafdruk of steentjes kunnen losraken. Hiervoor zal Royolz per geval bekijken hoe dit op te lossen.

Transparante asverwerking op basis van UV-hars lijm is mogelijk in een gedeelte die hiervoor bestemd is. Hierbij is een kleine kans tot losraken van de substantie hiervoor kan wij niet aansprakelijk worden gesteld. Sieraden voorzien van UV-hars lijm adviseren wij niet te dragen tijdens het douchen, baden, zwemmen of afwassen (ringen).

See You
See You garandeert het sieraad te repareren of te vervangen tot 2 jaar na aankoop wanneer de reparatie of beschadiging is te wijten aan een fabrieksfout. Reparaties of vervanging van de gekleurde oplage heeft een garantie van 1 jaar. Daaronder vallen niet de beschadigingen die zijn ontstaan van buitenaf: door draagschade, verwaarlozing of oneigenlijk gebruik. Wij vragen je het sieraad met gepaste voorzichtigheid te behandelen. Er bestaat een geringe kans op losraken van asresten of verlies van stenen. Hiervoor kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden. Draag je sieraden niet tijdens het douchen, baden, zwemmen of afwassen (ringen). Wij adviseren je te allen tijde om een kleine hoeveelheid as te bewaren in geval van een beschadiging of verlies. Lederen banden zijn niet waterbestendig.

TadBlu
TadBlu garandeert 2 jaar fabrieksgarantie op productie- en materiaalfouten op alle sieraden. Fouten veroorzaakt door verkeerd gebruik, worden niet gegarandeerd.

Elk sieraad moet met zorg worden behandeld.

Fijne juwelen zijn niet ongevoelig voor normale slijtage, activiteiten of beschadiging. Wij bieden geen garantie voor schade als gevolg van normale slijtage, verlies van het product, verlies van stenen of diefstal. Enkele voorbeelden van veel voorkomende problemen met juwelen die niet als fabricagefouten worden beschouwd, zijn:

  • Verkleuring door blootstelling aan chemicaliën, make-up, zwembaden, warme baden, sauna’s of baden, of langdurige blootstelling aan zonlicht.
  • Sluitingen die loskomen of afvallen door blootstelling aan water bij douchen, baden, zwemmen, bubbelbaden of sauna’s
  • Verloren kraal of een kraal is gevallen door hakken of breken ten gevolge van normale slijtage of andere schade.

TadBlu beveelt aan de sieraden ‘s morgens om te doen en ‘s avonds voor het slapen gaan af te doen. Fysiek veeleisende oefeningen kunnen onnodige slijtage aan een sieraad veroorzaken. Wij raden u aan uw sieraden altijd af te doen voordat u huishoudelijk werk doet, gaat koken, zwemmen, baden, zonnebaden, gebruik gaat maken van een sauna of aan sport gaat doen.

Houd er rekening mee dat ringen meer worden blootgesteld dan andere sieraden. In de loop van een dag komen mensenhanden in nauw contact met een aantal harde voorwerpen. Als gevolg daarvan zal het deel van de ring dat naar de handpalm is gericht, bijzonder aan slijtage worden blootgesteld.

Edelstenen en parels zijn natuurlijke producten die uit het binnenste van de aarde zijn opgegraven. Onzuiverheden en variaties op individuele stenen kunnen voorkomen. Dit is geen fout van de steen, maar een uitzonderlijke eigenschap van een natuurproduct. Twee stenen kunnen tinten en vormen gemeen hebben, maar ze zullen nooit helemaal identiek zijn. Daarom is elk juweel volkomen uniek.

Edelstenen zijn breekbaar en hebben niet de duurzaamheid van diamanten. Slijtage van edelstenen aan hangers of ringen is te verwachten. Om gebroken, bekraste of afgebrokkelde edelstenen te voorkomen, moeten de sieraden met zorg worden gedragen en is het raadzaam ze niet op harde oppervlakken of voorwerpen te slaan.
Edelstenen lopen het risico hun glans te verliezen wanneer ze worden blootgesteld aan oliën, lotions, parfums, detergenten en frequente blootstelling aan zonlicht, enzovoort.
Edelstenen zijn fragiele natuurlijke materialen en kunnen gemakkelijk worden bekrast en aangetast door chemicaliën. Gebruik edelstenen sieraden daarom voorzichtig met een zachte doek.

TadBlu lederen armbanden zijn handgemaakt in België met koeienhuid of varkenshuid.
Aangezien leer een natuurproduct is, kan de kleur van het leer variëren van armband tot armband.

Als de armband wordt blootgesteld aan water tot het leer vochtig wordt, kan het daardoor uitdrogen. Een neutrale lederbalsem zal het materiaal voeden en helpen onderhouden.
Leren armbanden die dagelijks worden gebruikt, krijgen een patina en geven het leer een licht versleten uiterlijk. Dit zijn normale gebruikssporen.