De mogelijkheden bij Remember You!

Ik krijg weleens de vraag: “ Wat is er allemaal mogelijk op het gebied van gedenksieraden?”. Eigenlijk (bijna) alles wel! Ik heb diverse mogelijkheden op een rijtje gezet.

Allereerst is het mogelijk om as van je dierbare of je trouwe viervoeter te verwerken in een gedenksieraad. Het as wordt vermengd met een speciale hars. De hars is in diverse kleuren verkrijgbaar. De harskleuren staan op de webshop vermeldt bij het product en zijn ook te bekijken in de showroom

Naast dat je as met hars kunt verwerken in een gedenksieraad, is het ook mogelijk om haar van je dierbare of je trouwe viervoeter te verwerken in een gedenksieraad. Het haar wordt met een transparante hars verwerkt, zodat de haren goed zichtbaar zijn in het gedenksieraad.

Het is ook mogelijk om een vingerafdruk te verwerken in een gedenksieraad. De vingerafdruk kan worden gemaakt in de showroom in Brandwijk. De vingerafdruk kan ook aangeleverd worden door middel van een duidelijke foto of een PDF bestand. Het is belangrijk dat de lijnen goed zichtbaar zijn, zodat we er altijd wat moois en waardevols van kunnen maken. Je kunt de vingerafdruk meenemen naar de showroom of uploaden bij het afrekenen van je bestelling in de webshop

Ook is het mogelijk om handschrift te verwerken in een gedenksieraad. Dit kan een stukje tekst zijn in het handschrift van de dierbare of je kunt kiezen uit een aantal standaard lettertypes. Naast een stukje tekst, kun je er ook voor kiezen om initialen of een familiewapen te laten graveren. Als je een eigen stukje tekst wil, kun je deze meenemen naar de showroom of uploaden bij het afrekenen op de webshop. Als je voor een standaard lettertype kiest kun je dit aangeven bij je bestelling of vermelden bij je afspraak in de showroom.

Verder kun je ook een afdruk van een hand of dierenpootje verwerken in een sieraad. De afdruk kan verkleint worden, waardoor het altijd mooi in het sieraad past.

Als laatste kun je ook een eigen ontwerp aanleveren. Dit ontwerp wordt dan speciaal voor jou op maat gemaakt. Wil je graag de lievelingsbloem van je dochter in een sieraad? Dan is dit zeker mogelijk. Ik denk ook graag met je mee!

Daarbij kun je er ook voor kiezen om gouden (trouw)ringen aan te leveren en hiervan weer een nieuw sieraad te maken. De ringen worden dan omgesmolten tot een nieuw sieraad. In sommige gevallen is het ook mogelijk om de trouwringen door te zagen en van beiden ringen één helft te pakken en hiervan een nieuwe ring te maken. Hierdoor blijven de authentieke elementen van de ringen goed zichtbaar.

De mogelijkheden kunnen ook gecombineerd worden. Het is altijd mogelijk om in de binnenkant van een ring te graveren, maar je zou ook altijd een as element en een vingerafdruk kunnen samenvoegen in een gedenksieraad. Kortom er is heel veel mogelijk

Ben je naar iets anders opzoek ? Ik denk graag met je mee en samen zoeken we een mooi gedenksieraad uit.

Bij vragen over de mogelijkheden kun je mailen, bellen of via social media een berichtje sturen. Wil je graag langskomen in de showroom, dan kun je een afspraak maken via de webshop. In de webshop kun je ook je bestelling plaatsten. Wij nemen altijd contact met je op om de bestelling door te spreken.