Over Remember You

Bij Remember You Gedenksieraden geloven wij: “Er is niets dat voorgoed verdwijnt, als we de herinnering maar goed bewaren” Een herinnering is kostbaar. Het zit in je hart en je kunt het nooit kwijt raken. Bij Remember You Gedenksieraden kan je deze herinnering tastbaar maken. Dit gebeurt bij Remember You Gedenksieraden door middel van as, een handschrift of juist door een vingerafdruk van een dierbare te verwerken in een sieraad. Zo draag je jouw dierbare altijd bij je.

Remember You Gedenksieraden is opgericht in januari 2021. Remember You Gedenksieraden streeft ernaar om iedere klant een persoonlijk sieraad te kunnen geven. Door de diversiteit in sieraden en merken zit er voor iedere vrouw of man wel een waardevol sieraad bij. Amber is grondlegger van Remember You. Amber is al van kleins af aan gepassioneerd door sieraden. Ze is ook van mening dat sieraden iets kunnen zeggen over je persoonlijkheid. Toen haar oma op 1 juli 2018 kwam te overlijden, wilde zij heel graag een gedenksieraad uitzoeken als herinnering aan haar oma. Dit bleek een hele zoektocht te zijn.

Amber was op zoek naar een sieraad dat bij haar paste. Daarnaast vond ze het belangrijk dat het een blijvend en persoonlijk sieraad was. Een gedenksieraad van een dierbare koop je tenslotte maar één keer. Vooral het persoonlijke aspect vond ze van groot belang. Ieder mens heeft een andere herinnering aan hun dierbare. Amber vond het heel belangrijk dat ze invloed kon hebben op het sieraad, want haar herinnering aan haar oma is alleen van haar.

Door haar passie voor sieraden bedacht Amber ook een nieuwe sieradenlijn. Hier is ook het merk As Together ontstaan. Amber bedacht een gedenksieradenlijn, waarbij een persoonlijk en blijvend sieraad centraal staat. Bij As Together kun je dus echt invloed hebben op je gedenksieraad. Een sieradenlijn waarbij waardevolle en dierbare herinneringen tastbaar worden.

Naast haar eigen merk vond Amber nog meer mooie merken op de markt. Ze kocht een mooie en diverse collectie in, waardoor elk merk goed tot zijn recht komt. Amber vindt daarbij diversiteit belangrijk, zodat er voor iedere smaak een sieraad aanwezig is.

Het is mogelijk om een gedenksieraad samen te stellen in de webshop of je kunt langskomen in de showroom in Brandwijk. Zowel online als in de showroom denken we graag met je mee! Online en in de showroom krijg je rustig de tijd en wordt er geluisterd naar je wensen. Samen willen wij ervoor zorgen dat jouw herinnering tastbaar en draagbaar wordt.

Meer weten over de werkwijze? Bekijk onze FAQ.

SHOWROOM

Het is mogelijk om een afspraak te maken in de showroom. Je kunt een afspraak maken door te mailen naar info@rememberyougedenksieraden.nl

CONTACT

Gijbelandsedijk 6a
2974 VC Brandwijk*

Info@rememberyougedenksieraden.nl

*Uitsluitend op afspraak