Royolz Hanger RJP 007

Vanaf 289,00

Een prachtige ketting met een vingerafdruk van Royolz. Royolz is het eerste bedrijf ter wereld met unieke, doorzichtige en tastbare vingerafdruk sieraden. Elk sieraad is voorzien van een persoonlijke vingerafdruk dat door middel van de ‘verloren was methode’ in het sieraad wordt aangebracht. Deze unieke procedure zorgt er voor dat (bijna) elk model gerealiseerd kan worden.

 

 

 

Beschrijving

Een prachtige hanger met een vingerafdruk van Royolz. Royolz is het eerste bedrijf ter wereld met unieke, doorzichtige en tastbare vingerafdruk sieraden. Elk sieraad is voorzien van een persoonlijke vingerafdruk dat door middel van de ‘verloren was methode’ in het sieraad wordt aangebracht. Deze unieke procedure zorgt er voor dat (bijna) elk model gerealiseerd kan worden.

De hanger is verkrijgbaar in diverse materialen, namelijk in het zilver en ik het 14k geel goud, rosé goud en wit goud.

Er zijn heel veel mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om een as element in het sieraad te plaatsen. Wil je dit liever niet? Geen probleem. Ook dat is mogelijk.

  • De hanger wordt zonder collier geleverd.
  • Collier kan erbij geleverd worden tegen meerprijs.

Hoe lever ik een vingerafdruk aan?
Je kunt bij het afrekenen de vingerafdruk uploaden. Een duidelijke foto van de vinger is vaak al genoeg om de lijnen van de vinger goed te zien. Je kunt ook een afdruk van je vinger laten maken in de showroom.

Als je al een vingerafdruk hebt, dan kun je deze ook uploaden bij het afrekenen. Dit kan een PDF of een foto van de afdruk zijn.

Vulproces
Als je ervoor kiest om een as element toe te voegen, dan komen er kosten bij van €15. Mocht je niet in de mogelijkheid zijn om het as of haar naar de showroom te brengen, is het mogelijk om het as of haar op te sturen naar ons adres. Het is helaas niet mogelijk om het sieraad zelf te vullen.

Wil je meer weten over de werkwijze? Bekijk dan de FAQ.

 

Extra informatie

Materiaal

14krt geelgoud, 14krt roségoud, 14krt witgoud, Zilver

Merk

Royolz

Productcategorie

Kettingen

Type sieraad

As, Handschrift, Vingerafdruk

Geslacht

Dames

Harskleur

Aqua, Blue, Brown, Fluo pink, Gold, Green, Niet van toepassing, Orange, Purple, Red, Silver, Soft pink, Transparant, Turquoise, Yellow

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royolz Hanger RJP 007” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *