See You Hanger AP 002 B- ASH

Vanaf 195,00

Zilveren hanger, hart met pootafdrukje. Het pootafdrukje van je dierbare huisdier wordt in het sieraad gelaserd. We kunnen het pootje vergroten of verkleinen zodat het precies in de gewenste hanger past.

Artikelnummer: AP 002 B- ASH Categorieën: , , , , , Tag:
 

Beschrijving

Zilveren hanger, hart met pootafdrukje. Het pootafdrukje van je dierbare huisdier wordt in het sieraad gelaserd. We kunnen het pootje vergroten of verkleinen zodat het precies in de gewenste hanger past.

Heb je geen pootafdrukje van je eigen huisdier beschikbaar? Dan kunnen we een standaard pootafdrukje in het sieraad laseren.

Het pootafdrukje dat je graag door ons in het sieraad gelaserd wil hebben mag je uploaden bij het afrekenen.

De originele pootafdruk wordt niet door ons bewaard. Alleen onze geretoucheerde tekening die hoort bij je opdracht wordt bewaard. Iedere opdracht krijgt een unieke code. Wanneer je aangeeft van die zelfde tekening nog een sieraad met afdruk te wensen kun je die code doorgeven en kunnen we ‘m daar altijd op terug vinden. De code staat op je garantie certificaat die je ontvangt samen met uw sieraad. We adviseren om het garantiecertificaat goed te bewaren.

Deze hanger wordt geleverd exclusief collier.

Vulproces
Het vullen wordt gedaan door ons. Het is niet mogelijk om zelf het sieraad te vullen. Na de bestelling nemen we contact met je op om een afspraak te maken voor het vullen van het sieraad. Het is mogelijk om bij het vullen aanwezig te zijn. De kosten van het vullen is €15. Deze kosten worden tijdens het vullen gerekend.

Samenvatting:

  • exclusief collier
  • verkrijgbaar in goud
  • mogelijkheid om een naam en/of datum te laseren op de hanger

Afmetingen:

  • 15 mm breed
  • 21.5 mm lang (inclusief hangoog)

Extra informatie

Materiaal

14krt geelgoud, 14krt roségoud, 14krt witgoud, 18krt geelgoud, 18krt roségoud, 18krt witgoud, 9krt roségoud, 9krt witgoud, 9krt geelgoud, Zilver

Merk

See You

Productcategorie

Hangers

Type sieraad

Handschrift, Vingerafdruk

Geslacht

Dames

Soort

Eigen pootafdruk, Standaard pootafdruk

Glitter Dust

Ja, Nee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “See You Hanger AP 002 B- ASH” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *