See You Ketting 601 S

Vanaf 199,00

Hier zie je een prachtige ketting waar as of haar in verwerkt kan worden. De ketting wordt geleverd inclusief het collier. Het collier is 42cm lang, maar met het jasseron verlengkettinkje kan de ketting gedragen worden tot 45cm. De ketting wordt zichtbaar aan de voorkant gevuld met as of haar. Het haar of as wordt vermengd met onze speciale hars die in diverse kleuren te verkrijgen is. Als je het sieraad wilt vullen met haar, dan is het aan te raden om te kiezen voor transparante hars. Hierdoor zullen de haren beter zichtbaar zijn.

 

 

Beschrijving

Hier zie je een mooie ketting waar as of haar in verwerkt kan worden. De ketting wordt geleverd inclusief het collier. Het collier is 42cm lang, maar met het jasseron verlengkettinkje kan de ketting gedragen worden tot 45cm. De ketting wordt zichtbaar aan de voorkant gevuld met as of haar. Het haar of as wordt vermengd met onze speciale hars die in diverse kleuren te verkrijgen is. Als je het sieraad wilt vullen met haar, dan is het aan te raden om te kiezen voor transparante hars. Hierdoor zullen de haren beter zichtbaar zijn.

De ketting is verkrijgbaar in diverse materialen, namelijk in het zilver, maar ook in 9k, 14k, 18k geel goud, rosé goud en wit goud.

Het vullen kost €15. Mocht je niet in de mogelijkheid zijn om het as of haar naar de showroom te brengen, is het mogelijk om het as of haar op te sturen naar ons adres. Het is helaas niet mogelijk om het sieraad zelf te vullen.

Wil je meer weten over de werkwijze? Bekijk dan de FAQ.

Afmetingen

  • Diameter: 12mm
  • Collier 42 t/m 45 cm

 

Extra informatie

Materiaal

14krt geelgoud, 14krt roségoud, 14krt witgoud, 18krt geelgoud, 18krt roségoud, 18krt witgoud, 9krt roségoud, 9krt witgoud, 9krt geelgoud, Zilver

Merk

See You

Productcategorie

Kettingen

Type sieraad

As, Haar

Harskleur

Aqua, Blue, Brown, Fluo pink, Gold, Green, Orange, Purple, Red, Silver, Soft pink, Transparant, Turquoise, Yellow

Geslacht

Dames

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “See You Ketting 601 S” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *