Wat zeggen onze klanten?

REVIEW VAN ASTRID VINK

Wat fijn dat ik via jou mijn As-ring heb gekregen. Toen ik met mijn moeder in de mooie showroom kwam wist ik vooral wat ik niet wilde. Met geduld en alle ruimte voor mijn wensen is het resultaat boven verwachting mooi geworden. Je hebt speciaal gebeld naar de leverancier of het mogelijk was wat ik uiteindelijk wilde. Nu heb ik een ring met as van mijn vader en de vingerafdruk van mijn moeder. Zo zijn en blijven ze voor altijd samen! Dank je wel

Astrid Vink

REVIEW VAN MARLEEN

Absoluut een aanrader want hier wordt van begin tot eind echt naar je geluisterd en meegedacht. Samen met Amber heb ik in alle rust een heel mooi gedenksieraad uitgekozen. Dit gaat met zoveel gevoel en zorg…dat is super fijn en veel waard! Dank je wel Amber

Marleen

REVIEW VAN ARJAN BAAN

Super professioneel geholpen! Eindresultaat boven verwachtingen! Echte aanrader.

Arjan Baan

REVIEW VAN JOLANDA KORTLEVE

Mijn lieve vader is in september alweer 10 jaar overleden. Mijn lieve zorgzame moeder ruim 2 jaar. In gedachten zijn ze nog iedere dag bij mij. Mijn beide ouders zijn begraven en toen nooit gedacht aan bijvoorbeeld een vingerafdruk vastleggen of haar afknippen.

Maar samen met Amber van Remember You Gedenksieraden gekeken naar een herdenkingssieraad. Ik wilde toch iets heel persoonlijks, een stuk tastbaars wat van mijn beide lieve ouders is geweest. Wat een mogelijkheden zijn er. Ik had de trouwringen van mijn ouders plus een ring van mijn eigen laten samensmelten. Deze zijn nu verwerkt in een SUPER gave set van een ring, oorbellen en een ketting. Ben er echt super blij mee, zo mooi geworden en zoveel keus. Ik kan echt Remember You Gedenksieraden voor iedereen aanbevelen.

Jolanda Kortleve

REVIEW VAN ARIE KORTLEVE

Hoe mooi is dit! Mooi cadeau voor vaderdag. Leren armband met de vingerafdrukken van mijn zonen Kevin en Glenn.

Arie Kortleve

REVIEW VAN IRIS VAN DER HOEVEN

Geweldig! Ik ben zo goed geholpen bij Remember You Gedenksieraden. Er wordt echt met gevoel geluisterd naar je en samen komen wij tot het passende sieraad. Ook de showroom is prachtig en biedt rust. Ik heb uiteindelijk een prachtige ketting gekocht, waar ik enorm blij mee ben. Ook de kwaliteit van de ketting is heel goed.

Iris van der Hoeven

REVIEW VAN MIRJAM DE VRIES

Dank je wel voor je advies en begeleiding Amber! Het was professioneel en persoonlijk en ik ben ontzettend blij met de mooie ketting. Dank je wel.

Mirjam de Vries

REVIEW VAN DEBBIE KOUWENHOVEN

Na lang twijfelen of ik wel een as-sierraad wilde, uiteindelijk bij Amber terecht gekomen. Hele prettige communicatie en ontzettend fijn dat zij een showroom heeft, waar je kan passen en waar zij met veel aandacht luistert en adviseert. Uiteindelijk hebben mijn man en schoonmoeder ook een sierraad uitgekozen, omdat we zoveel vertrouwen hadden in de service van Amber. Ze heeft het echt super mooi gedaan, en ook de video die ze heeft gemaakt van het vullen, zodat we echt 100% zeker weten dat het as van onze geliefden is gebruikt, maakt het meer dan de moeite waard!!

Debbie Kouwenhoven

REVIEW VAN CONNIE VLOT

Een prachtige ketting gehad van mijn 2 zoons en moeder voor mijn verjaardag. Daarin zijn onze 4 vingerafdrukken verwerkt. Het is een heel mooi sieraad, en heel waardevol.

Bedankt Amber voor het meedenken, en het mooie resultaat waar ik heel blij mee ben.

Connie Vlot

REVIEW VAN PATRICIA ZWIJNENBURG- VAN DER WAL

Zo fijn en prettig geholpen door Amber, de website is goed en duidelijk waardoor ik al goed vooraf hebben kunnen kijken. Ik wist wat ik wilde en heb op me gemak in de showroom het uit kunnen zoeken. Wat ook heel fijn is dat Amber een filmpje maakt in mijn geval met het vullen van me as hanger.

Patricia Zwijnenburg-van der Wal

REVIEW VAN ANNEKE

Amber ik wil je graag bedanken voor mijn mooie sieraden. Mijn ringen en mijn armband met asdruppel. Ze zijn heel waardevol. Dankjewel!

Anneke