Remember You Gedenksieraden

Maak een afspraak in onze showroom!

Je kunt de gedenksieraden online aanschaffen in onze webshop, maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken in onze showroom. Wij hebben een diverse gedenksieraden collectie. Je krijgt dan alle rust en tijd om een passend gedenksieraad uit te zoeken. Tijdens je afspraak zal er naar je wensen geluisterd worden en zoeken wij samen een persoonlijk gedenksieraad voor je uit.

Het is belangrijk om de as, het haar, de vingerafdruk en/of het handschrift alvast mee te nemen naar de afspraak. Mocht het namelijk zo zijn dat je een gedenksieraad vindt dat bij jou past, dan kunnen wij direct aan de slag om jouw herinnering tastbaar te maken.

De showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken. De openingstijden vindt je bij de contact pagina. Je kunt een afspraak online inplannen via de webshop. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken door te mailen naar info@rememberyougedenksieraden.nl

Het is daarnaast ook mogelijk om een advies gesprek via teams (online) aan te vragen. Deze afspraak kun ook maken door  te bellen, te mailen of online een afspraak in te plannen.

Meer weten over hoe je as, haar, vingerafdruk of handschrift aanlevert? Bezoek dan onze FAQ.

Adres Remember You Gedenksieraden
Gijbelandsedijk 6a
2974VC Brandwijk
* Uitsluitend op afspraak