Verzenden & Retourneren

Verzenden
Het wordt aangeraden om je bestelling op te komen halen in de showroom. Dit ter voorkoming van zoekrakende pakketten bij PostNL. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om je bestelling op te komen halen, dan wordt je bestelling verstuurd via PostNL. De verzendkosten zijn €7,45. Boven de €150 geldt er een gratis verzending in Nederland. Wij verzenden ook naar België. De verzendkosten bedragen €10,90. Als plaats van de levering geldt het adres dat je aan Remember You kenbaar hebt gemaakt. Mocht je een verkeerd leveringsadres hebben ingevuld, zijn de extra kosten die worden gemaakt voor jezelf.

Je krijgt een bericht wanneer de bestelling naar jou onderweg is. Mocht je bestelling niet goed aankomen op het door jouw aangegeven adres, dan dien je dit tijdig, binnen 5 werkdagen, te melden, zodat Remember You navraag kan doen bij de bezorgdienst.

Het risico van beschadiging en/ of vermissing van het product berust bij Remember You tot het moment van bezorging tot aan jouw huis, tenzij anders is overeengekomen.

Levertijden
Over het algemeen hanteren wij de volgende levertijden per merk. Houd er rekening mee dat het om gepersonaliseerde sieraden gaat, hierdoor kunnen de levertijden langer zijn.

See You: Zilveren sieraden: 5-7 werkdagen – Gouden sieraden 4 tot 5 weken.
Royolz: 4 weken
TadBlu: 5-7 werkdagen
As Together: 2 a 3 weken

* Bij afwijkende levertijden wordt er altijd contact opgenomen
* De sieraden kunnen ook eerder geleverd worden dan aangegeven.

Retourneren
Wanneer je je bestelling wilt retourneren, dien je dit zo spoedig mogelijk kenbaar te maken aan Remember You. Je dient dit te mailen naar info@rememberyougedenksieraden.nl. Het is belangrijk om in het onderwerp het woord RETOUR te melden met daarachter het ordernummer.

​De sieraden worden alleen retour genomen, indien er nog geen as, handschrift of een vingerafdruk van je dierbare is verwerkt in het sieraad. Verder worden de sieraden enkel retour genomen, als er geen gebruikerssporen of beschadigingen op het sieraad zitten. Het sieraad moet in originele verpakking terug gestuurd worden.

De verzendkosten voor het retourneren van de sieraden, zijn voor je eigen rekening. De klant is verantwoordelijk voor correcte verzending. Remember You is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketten in de post. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Nadat het product retour is ontvangen, zal Remember You het bedrag dat je hebt betaald, exclusief de verzendkosten, terugbetalen.